ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА

Експресна доставка до вашата врата

ПОРЪЧАЙ ПО ТЕЛЕФОНА

0878218047

ПЕРФЕКТНИЯ ПОДАРЪК

Намерете идеалният подарък за Вас или ваш близък

ГОЛЕМИ ОТСТЪПКИ

Пазарувайте с отстъпка

Лесна Поръчка

Гривна "Любов" - розов кварц, амазонит, черешов кварц × 1 шт.

Цена: 15,00 лв

Гривни от естествени, полускъпоценни камъни, Гривни амулети - Гривна Любов - розов кварц, амазонит, черешов кварц

Бижута от естествени камъни, гривни - Гривна - амулет за Любов от розов кварц, амазонит, черешов кварц

Ръчно изработени бижута и гривни от естествени камъни - Гривна Любов

Гривна "Любов" . Гривна амулет за любов, семейно щастие, оптимизъм,  увереност и намиране на подходящия партньр в живота.
Розов кварц- това е камъкът на сърцето, любовта и красотата. Помага ни да развием у себе си състрадание и обич и да се научим как да даваме и получаваме любов. Помага в търсенето на подходящ интимен партньор и бди над семейното щастие. Увеличава творческите способностти и увереността. Освобождава и отстранява болезнени спомени и лекува емоционалния срив.
Премахва вината и балансира емоциите, намалява стреса, носи мир и спокойствие. Използвайте го за да увеличите позитивното себеутвърждаване.
Амазонитът е идеалният помощник на жените-носи им радост от живота, любов, духовен подем и положителни емоции.В миналото традиционно жените са носили бижута от амазонит за поддържане на млада и красива кожа и за привличане за по-дълго време на мъжките погледи. Помага за укрепване на семейните отношения и привлича материални блага.
Тези, които чувстват душевен дискомфорт, неувереност или липса на самочувствие могат да носят колие или гривна на лявата ръка за намаляване на стреса, за преодоляване на комплексите, и за зареждане с оптимизъм и положителна нагласа към живота.
Черешовият кварц  балансира чувствата, лекува емоционалните рани, успокоява емоциите и зарежда с чиста енергия.  Смята се, че помага за намиране на подходящия парнтьор в живота, а на семейните двойки дарява щастлив и изпълнен с романтика семеен живот.

 

Напишете отзив


Вашето име:

Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:Сходни артикули (34)